KOCKAREVA ŠOKIRA: Nakon razvoda želi da se baci u POLITIKU! Ali, nešto OPASNO PO ŽIVOT joj stoji na put…

KOCKAREVA ŠOKIRA: Nakon razvoda želi da se baci u POLITIKU! Ali, nešto OPASNO PO ŽIVOT joj stoji na put…

jila titulu u tom šou programu. Juče, i Sloba je posle dosta odugovlačenja potpisao papire za razvod, a Kija smatra da je vreme za nove početke i otkriva da veruje da bi bila odlična ministarka turizma i da joj je to želja iz detinjstva.

-To je moja prva ljubav, da vodim resor turizma, hotelijerstva i ugostiteljstva. Volela bih da se okušam u tome. Smatram da bih bila mnogo dobra, ali isto tako mislim da ne bih dugo živela jer bih se zamerila mnogima – kaže Kristina.

– Osim toga, imam previše fotografija gde sam na stolovima i to ne bi moglo da se zataška. Postoje fotografije gde igram po klubovima. Zato ne bih ulazila u politiku. Želim sve najbolje Srbiji i volela bih da imam neki uticaj u tome. Ako ne direktno, onda bih se potrudila da na neki drugi način pomognem svom narodu – priznaje Kristina.

Sudeći po svemu, Kija će o politici i dalje moći samo da sanja, a trenutno se posvetila pevačkoj karijeri. Snimila je pesmu sa članicama grupe “Ministarke“, a nedavno su snimile i spot.

 Nisam išla na časove pevanja. Ja sam vanserijski talenat. Ima još vremena za časove. Trudim se da idem ka boljem. Biće sve to okej. Sa “Ministarkama” imam mini turneju – kaže Kija, a o svojoj rivalki Luni Đogani nije želela previše da priča.

 

– Čestitam joj otvaranje butika i želim joj sve najlepše u daljem radu – kratko je poručila Kija.

 

(Espreso.rs/Srbija Danas)

Share

autor