RUSKI PAS OSVETIO VLASNICU: Njen ubica nije računao da će životinja preći kilometre da bi uradila OVO

RUSKI PAS OSVETIO VLASNICU: Njen ubica nije računao da će životinja preći kilometre da bi uradila OVO

Arkadij Antonov iz Sankt Peterburga je uhapšen za ubistvo svoje devojke nakon što je njen pas ljubimac odveo policiju do njenog tela.

Mariju Frolenkovu je ubio momak jer je viđala drugog muškarca. Antonov je kazao kako se uznemirio i izgubio kontrolu nakon što mu je ona priznala da se viđa s drugim muškarcem kojeg je upoznala preko interneta.

Odvezao je u šumu i tukao do smrti, a onda je njeno telo prekrio lišćem i granjem. Zbog straha da bi njen pas mogao da privuče pažnju, odvezao ga je 9,6 kilometara od tog mesta i ostavio. Foksu je pronašla policija nekoliko sati kasnije, lajala je želeći da je prate. Oni su to učinili i dovela ih je do tela.

Antonov je uhapšen nekoliko sati nakon ubistva i očekuje se da će biti osuđen na 15 godina zatvora.

Foksu je preuzela porodica koja će brinuti o njoj. Frolenkova ima maloletnu kćerku i sina o kojima je brinula nakon razvoda. Ne zna se ko će sada biti s njima.

Frolenkova je upoznala svog momka ubicu putem interneta i kazala mu je da nije zainteresovana za ozbiljnu vezu, ali on nije odustajao. Preselio se u njen grad kako bi pronašao bolji život, ali i izvodio Frolenkovu u skupe restoranu i kupovao poklone ne bi li ona promenila mišljenje. Kada se to nije dogodilo ubio je.

 

Kurir.rs/Dejli mejl

Share

autor