SEKA ALEKSIĆ OPERISANA U BOLNICI! Veljko je uz nju SVE VREME!

SEKA ALEKSIĆ OPERISANA U BOLNICI! Veljko je uz nju SVE VREME!

Popularna pevačica Seka Aleksić je pre nekoliko dana imala estesku operciju, te je stavila silikone u grudi.

Pevačica se na ova korak odlučila jer je želela veće i čvršće grudi posle trudnoće i dojenja.

– Htela je malo da poveća grudi, ali i da ih zategne, jer su se opustile od dojenja. Uradila je sve potrebne preglede i već se sutradan našla na operacionom stolu. Sam zahvat je trajao oko dva ipo sata. Super je sve podnela. Iako je mogla još jedan dan da ostane u klinici i bude pod budnim okom medicinskog osoblja, ona se odlučila da ode kući, gde će Veljko voditi brigu o njoj. Dobila je broj telefona koji je dostupan 24 sata dnevno, i ako joj bude bilo šta trebalo, moći će da se obrati za pomoć i konsultaciju – priča izvor blizak pevačici.

– Seka je imala malu tremu pred sam zahvat, što je i normalno. Međutim, sve je prošlo odlično. Veljko je bio sa njom kada je odlazila na operaciju i sačekao je kada se probudila iz anestezije. Tek kada se uverio da je sve prošlo kako je trebalo, otišao je kući da bude sa sinom Jakovom – prepričava izvor i dodaje da je suprug došao po nju čim mu se žena javila iz klinike.

– Kada su lekari procenili da se Seka dobro oporavlja. Veljko ju je izveo iz klinike. Sa njima je bila i njihova zajednička prijateljica, koja će joj u prvo vreme pomagati dok se ne oporavi od intervencije.

Share

autor